KIRIM VE NOGAY TATAR YEMEKLERİ

facebook sayfamız tıklayın/TATAR YEMEKLERİ OKYANUSU
Beğen


ANA SAYFA YENİ TARİFLER FACEBOOK İLE ETKİLEŞİMLİ OLARAK YAPILACAKTIR.YORUMLARINIZLA PAYLAŞIMLARINIZLA KATKIDA BULUNUN

TATAR AŞLARI, TATAR MUTFAĞI VE TATAR MUTFAK KÜLTÜRÜ HAKKINDA HER ŞEY

14 Nisan 2025 Pazartesi

190 - MİNGEN PİDE

 

Foto: Şükrüye Özcan Arabacı

mayalı hamurdan yaparız
küçük bezeler yapıp elle bastırarak açılır
içi ise çibörek içi gibi
bol kıymalı yaparız
saçta pisiririz

Kaynak: Şükrüye Özcan Arabacı (Balıkesir Saraçlar köyü)

Blog Listem