KIRIM VE NOGAY TATAR YEMEKLERİ

facebook sayfamız tıklayın/TATAR YEMEKLERİ OKYANUSU
Beğen


ANA SAYFA YENİ TARİFLER FACEBOOK İLE ETKİLEŞİMLİ OLARAK YAPILACAKTIR.YORUMLARINIZLA PAYLAŞIMLARINIZLA KATKIDA BULUNUN

TATAR AŞLARI, TATAR MUTFAĞI VE TATAR MUTFAK KÜLTÜRÜ HAKKINDA HER ŞEY

26 Aralık 2010 Pazar

BILAMIK

BULAMIK

Yarım kilo süte yarım çay kaşığı kadar tuz atılır
iki çorba kaşığı un karıştırılır
Ocağın üzerine konur
Karıştıra karıştıra pişirilir
koyulaşınca (mama-pelte kıvamını alınca) alınır
Tabağa dökülür, bana bana yenir
Burun kıvırmayın pek güzel olur

bunu makarnanın üzerine döküp fırına verince güzel oluyor

Derleyen: Nafiz Gönlüşen

Blog Listem