KIRIM VE NOGAY TATAR YEMEKLERİ

facebook sayfamız tıklayın/TATAR YEMEKLERİ OKYANUSU
Beğen


ANA SAYFA YENİ TARİFLER FACEBOOK İLE ETKİLEŞİMLİ OLARAK YAPILACAKTIR.YORUMLARINIZLA PAYLAŞIMLARINIZLA KATKIDA BULUNUN

TATAR AŞLARI, TATAR MUTFAĞI VE TATAR MUTFAK KÜLTÜRÜ HAKKINDA HER ŞEY

28 Aralık 2010 Salı

TEREYAĞLI

malzemelerimiz

beş su bardağı un
bir su bardağı pudra şekeri
250 gr tereyağ
bir fincan sıvı yağ
bir paket vanilya

yapılışı

oda sıcaklığındaki yumuşak tereyağının üzerine pudra şekeri dökülür
ezilerek karıştırılır
yağ,vanilya ve un katılarak
yumuşak bir hamur elde edilir
uzun şeritler yapılıp
Host unlimited photos at slide.com for FREE!
üzerinden oklava ile geçilir, inceltilir
Host unlimited photos at slide.com for FREE!
ve baklava dilimi gibi kesilir
üzerine çatalla süs yapılıp
tepsiye dizilip fırına verilir
Host unlimited photos at slide.com for FREE!

afiyet olsun



Derleyen : Nafiz Gönlüşen

Blog Listem