KIRIM VE NOGAY TATAR YEMEKLERİ

facebook sayfamız tıklayın/TATAR YEMEKLERİ OKYANUSU
Beğen


ANA SAYFA YENİ TARİFLER FACEBOOK İLE ETKİLEŞİMLİ OLARAK YAPILACAKTIR.YORUMLARINIZLA PAYLAŞIMLARINIZLA KATKIDA BULUNUN

TATAR AŞLARI, TATAR MUTFAĞI VE TATAR MUTFAK KÜLTÜRÜ HAKKINDA HER ŞEY

28 Aralık 2010 Salı

KAYMAKLI TALKAN

Benim babaannemin (tetey deriz biz)babası Sahura TALKAN adında yemek hazırlatırdı her zaman. Deyirmandan keçirtilmiş kavrulmuş mısırı kaymakla karıştırarak az miktarda duz ve şeker tozunu elave ederdi, ve tabi afiyetle yiyordu. Hem faydalı hem de tok saklardı ta iftara kadar.

Dağıstanlı bir Nogayın tarifinden

Blog Listem