Dżajma
un
su
tuz
tereyağı
Polonya tatarlarının geleneksel gıdalarından, cenazelerde ve bazen akşam yemekleri için yapılıyor
Bu bileşenler ile hamur hazırlayın. İyice yoğurduktan sonra hamuru kapayıp bir kaç saat bekletin. Hamur parçalara bölünür ve biz tavaya uygun bir büyüklükte yayılır. Önceden ısıtılmış teflon tavada her iki tarafını kızartın, Tereyağı ile yağlayın
Emilia TEMİZKAN
Bu bileşenler ile hamur hazırlayın. İyice yoğurduktan sonra hamuru kapayıp bir kaç saat bekletin. Hamur parçalara bölünür ve biz tavaya uygun bir büyüklükte yayılır. Önceden ısıtılmış teflon tavada her iki tarafını kızartın, Tereyağı ile yağlayın
Emilia TEMİZKAN
POLONYA? TATAR?
BÜRÜMEK=>BÜREK=>BÖREK=>PİEROG?
BÜRÜMEK=>BÜREK=>BÖREK=>PİEROG?
KURU+CUK => CHRUSCİKİ?
AA