KIRIM VE NOGAY TATAR YEMEKLERİ

facebook sayfamız tıklayın/TATAR YEMEKLERİ OKYANUSU
Beğen


ANA SAYFA YENİ TARİFLER FACEBOOK İLE ETKİLEŞİMLİ OLARAK YAPILACAKTIR.YORUMLARINIZLA PAYLAŞIMLARINIZLA KATKIDA BULUNUN

TATAR AŞLARI, TATAR MUTFAĞI VE TATAR MUTFAK KÜLTÜRÜ HAKKINDA HER ŞEY

30 Temmuz 2014 Çarşamba

130 - KÖSTENCE BAKLAVASI (Kostencî baqlawasî)

KÖSTENCE BAKLAVASI
Bildiğimiz baklava ile hemen tüm aşamalar aynı,
farklılık görünümünde üçgen şeklinde katlanıyor fırınlanmadan önce
Geleneksel bir şekil, arasında ceviz kırığı var, cevizi ceviz yarısı olarakda koyulabiliyor

Kaynak: Melek HASAN/ Romanya - Omirsa(Valea Seaca)

Blog Listem