KIRIM VE NOGAY TATAR YEMEKLERİ

facebook sayfamız tıklayın/TATAR YEMEKLERİ OKYANUSU
Beğen


ANA SAYFA YENİ TARİFLER FACEBOOK İLE ETKİLEŞİMLİ OLARAK YAPILACAKTIR.YORUMLARINIZLA PAYLAŞIMLARINIZLA KATKIDA BULUNUN

TATAR AŞLARI, TATAR MUTFAĞI VE TATAR MUTFAK KÜLTÜRÜ HAKKINDA HER ŞEY

24 Ağustos 2024 Cumartesi

155 - UFAK AŞ

 

Kaşıkbörekten bazı ayrıntılarda farklılaşıyor, 


daha küçük boyutlu yapılıyor, çentilmiş soğan yağda kavuruluyor, kavrulan soğanlar et suyunun içine atılıyor, yapılan ufak aşlar kavrulmuş soğanlı et suyu içinde pişiriliyor. 

servis esnasında üzerine yoğurttan sonra nane veya başka yeşillikler sepeleniyor.

Blog Listem