KIRIM VE NOGAY TATAR YEMEKLERİ

facebook sayfamız tıklayın/TATAR YEMEKLERİ OKYANUSU
Beğen


ANA SAYFA YENİ TARİFLER FACEBOOK İLE ETKİLEŞİMLİ OLARAK YAPILACAKTIR.YORUMLARINIZLA PAYLAŞIMLARINIZLA KATKIDA BULUNUN

TATAR AŞLARI, TATAR MUTFAĞI VE TATAR MUTFAK KÜLTÜRÜ HAKKINDA HER ŞEY

26 Ekim 2024 Cumartesi

169 - KEŞMEŞE

Foto: Vildan Sabriye Söğütlü Şaylı
Yoğurdun sulu kısmına, bir yumurta kırılır , bir çay bardağı kadar yağ, karbonat ve tuz ile yoğrulur. Biraz su da koyabilirsiniz. Hamurdan iri bezeler yapılır, el ile tabak büyüklüğünde açıp yağda kızartılır. Kaynak: Vildan Sabriye Söğütlü Şaylı

Blog Listem