KIRIM VE NOGAY TATAR YEMEKLERİ

facebook sayfamız tıklayın/TATAR YEMEKLERİ OKYANUSU
Beğen


ANA SAYFA YENİ TARİFLER FACEBOOK İLE ETKİLEŞİMLİ OLARAK YAPILACAKTIR.YORUMLARINIZLA PAYLAŞIMLARINIZLA KATKIDA BULUNUN

TATAR AŞLARI, TATAR MUTFAĞI VE TATAR MUTFAK KÜLTÜRÜ HAKKINDA HER ŞEY

29 Ekim 2024 Salı

175 - ŞEKERLİ KABAK BURMA


Foto: Nur Banu

Yufka hamuru acip ustune sivi yag ya da eritilmis margarini sürün.
Yaglanmis hamurun üstüne rendelenmis kabagi serpin,
kabagin üstüne seker serpilir.
Rulo sekilinde sarilir.
Bir tavaya gönderdigim fotograf daki gibi sarilir.
Cig halinde sarburmayi istediginiz buyuklugunde kesmek lazim,
üzerine bolca yag dokun.
Fırında pişirin.
Kaynak: Nur Banu

Blog Listem